Wednesday, February 25, 2009 at 10:19 AM | 3 comments Links to this post  

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” and put it on your blog
Done.

2. Link or tell a bit about the person who gave you the award... About Oiga,

Tuan Oiga gives me awards just a few past minute ago, But this time I have no idea..ermm buat saja mana yang termampulah ok bah kan, hehehe
I know Oiga b'coz his story of sinalau..hahaha, ermm ways and mixture for meals sinalau ..he might be is a great cook in this resepi sinalau..To know much further about Oiga find her here, Tuan/Maharaja Oiga , I'm happy be able to know and story with him..

3. Each one of you who receive this award must list down 10 facts / hobbies about yourself...

- I love music
- I like to play music, esp. guitar, drums, piano,etc ( asl sia pandai main itu alat la wahaha)
- I'm single
- Now i'm 26 years old- still maintain hehehe
- I love fishing and hunting
- I did not clever to cook, eat only can be la adedeh..
- Sport..ermm, soccer, badminton, whatever la which made me happy
- I love beer..hehehe but i'm not alcoholic la..
- I love my mum, dad, my family but i hate myself..hehehe
- Matter most are, I like to staying keep quiet..
- Usually I like to make comedy
- If in love, matter most I dislike to hear or watching is jealous uwerrrkk!!

4. Pass this award to 10 bloggers and link them in your blog.

Nampaknya sampai disini saja itu award.. saya yang terakhir hahaha,sebenarnya bro bambangan udah lama tagged sia ni award bah tapi bz betul, nah sekarang sudah ni..thanks Oiga, thanks bro bam's..may God bless u'll
Posted by akie

Untuk peserta warganegara Malaysia yang bermastautin di negeri sabah sahaja.
Hadiah yang ditawarkan sangat lumayan, jangan lepaskan peluang ini.. Ada 12 pemenang akan menerima hadiah berupa wang tunai, trofi, sijil dan juga gitar.

12 pemenang itu adalah ;

1. Johan
2. Naib Johan
3. Tempat Ketiga
4. Pemuzik solo terbaik
5. Persembahan harapan
6. 7 hadiah saguhati

- Tarikh tutup penyertaan adalah 20 hb Februari 2009
- Pertandingan akan diadakan pada 27 hb Februari 2009

Untuk keterangan lanjut sila Download borang dan syarat-syarat pertandingan ini :


1.Title : Borang dan syarat-syarat pertandingan
description : Untuk warganegara Malaysia yang bermastautin di Sabah sahaja

Download disini
Posted by akie













Gambar ini diambil pada disember tahun yang baru berlalu..,ngam-ngam si david pinus singgah di tempat kami..nah, apa lagi si akie ambil gambar sama-sama dia la kn..maklumlah dorng tu pandai menyanyi.. hehehe. David pinus telah mengeluarkan album solonya, tidak tau pla bila dia kasi release album dia itu.. hehehe sia nopo nga peminat noh ni..



Uyoo korang tengok dua-dua all black bah kan.. saya malu bah mau begambar tapi antam sajalah, lagi pun bukan hari-hari boleh jumpa dia ini, dia pun urang juga kn, mesti ada kesibukan.. si david pinus ini lucu bah, klo becerita sama dia kan habisla itu ketawa berabis..wahaha,. banyak lagu-lagu dia yang siok.. nah kalau mau tau betul or mau berrchat sma dia itu, korang pigi la sini blog dia tu..http://www.davidpinus.com,
bah..bah.. itu noh saya mau kasi story pasal dia tu nnt korang pigi tengok sana website dia itu, banyak cerita dia sana itu kio..babai, kihkihkihkih
Posted by akie





Ni baru lepas makan ini, malas saya mau susun itu picture bah, jadi kasi story saja la mana yang patut..klo saya bilang possing tidak juga bah tp controll perrruuutt mngkin iya..kihkihkih
Fuyooo..sedap giler makanan yang terhidang time tu oh, nasip baik tidak kehabisan, hihihi..ko tengok si Butod punya piring penuh bah..yihaaaa
Hehehe, sempat sekejap berposing dengan pengantin perempuan disitu. Ini baru saja sampai tau ini, belum terminum lagi, ada malu2 sikit la kunun bah ini. Tengok si Butod mau ketawa sudah dia...
Habiss..ini sudah ada pegang beer ni,tengok wajah masi steady bah, aik ada piring si Butod pegang, hahaha biasalah itu sentiasa makan, xda diet punya..
Ini ketawa sudah..abis dorng pigi ambil gambar saya pigi monsiop kehkehkeh, dorng mau skodeng bah kunun itu tp kedapatan nogi..

Adeh...ini time belum tau kena ambil picture ni..nasip saya nampak kalau tidak, mana ada macho lagi klo buruk tu muka kena itu tapai pait manis..hahaha

Nahaaa..sumandak pigi kasi minum saya owh..hehehe. Tengok itu sumandak tengah-tengah itu siap cek lagi sudah saya kasi habis ka belum...dikawal ketat bah, adedeh...
Entah apa yang saya cakap sampai dorng mau mampus ketawa sudah, saya minum berabis dorng ketawa owh..kihkihkih cakap sikit aja pun dorng ketawa berabis...aramai neh bei.
Hehehehe..sumandak suruh minum tiada tolak punya bah, haa..ni dorng pujuk-pujuk si akie minum bah, sambil-sambil tu si akie menekel la sikit-sikit..hehehehe maklumlah masi solo lagi.. Tengok si Butod baaa...menengok sumandak udah tu, kira2 mau pok kunun kihaaa..hantammm tompinai!!!
Ini pula relaks sudah ini, banyak udah minum tp masih steady lagi lah..biasa la tu, rezeki jangan ditolak bah kannnn...
Sama juga story ini, ambil-ambil picture untuk aramai tih, baru ada cerita belakang hari ni.. so sepa-sepa yang terkena atau sakit ati baca or tengok-tengok picture ni jgn terasa kio, pendek kata dari kau saja bah...kihaaaa
Posted by akie
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum